سلام عزیز. خوبی شما ؟؟ ببخشید من فروم کم میام الان پیغامت رو دیدم. نبودین یه مدتی !
سلام دوست عزیز چه خبرا؟ یه حالی از ما نمی پرسی؟ چه کار میکنی با نبود ما؟ امیدوارم همیشه موفق باشی
سلام بچه ها به همتون خسته نباشيد ميگم واقعا عاليه همه چيز. اميدوارم همينطوري پيش برين و دوستيهاتون هميشه پابرجا باشه. عزيزان هر كي هر امري داشته لطفا با عذرخواهي دوباره بفرسته. اين چند روز خيلي سرم شلوغ بود ، برنامه ها از دستم چندتاش در رفته . يكيش همين درخواست شما مديران بوده. يا علي
دوست عزيز اين تاپيك جنبه توهين به كسي نداره بلكه جنبه طنز داره. لطفا انعطاف پذير باشين.
توهین به قشر خاصی از افراد جامعه(قزوینی ها) و بدتر از همه اینکه در قسمت تاپیک های پربازدید قرار گرفته است و از همه بدتر مدیران هم از این شخص که این توهین رو انجام داده تشکرد کرده اند. خواهش میکنم به این موارد رسیدگی کنید. کد: http://forum.downloadha.com/thread570.html#post905
http://forum.downloadha.com/thread570.html#post905
عزيز تاپيكتون پاك شده به كل...ولي دليلش همون بود كه خدمتتون عرض كردم. اميدوارم شاهد فعاليت بيش از پيش شما توي فروم سايت باشيم. ممنون از همكاريتون در ضمن هر عرضي هم داشتيد لطفا در صفحه من بنويسيد من ايني كه الان نوشتيد رو شانسي ديدم ممنون موفق باشيد
دوست عزيز تمام تاپيك ها شما پاك نشدند. لينك هايي كه از persiangig داديد چون تبليغ سايت ديگه نيست هيچ مشكلي ندارن تاپيك هايي از شما كه پاك شد اونايي بود كه لينك به Attachment از سايت p30world بود كه بايد كاربر عضو مي شد تا ميتونست دانلود كنه و اين يك تبليغ براي اون سايت به حساب ميومد اگر دوست نداريد اين موارد رو رعايت كنيد تصميم با خودتونه موفق باشيد
سلام دوست عزیز خسته نباشید ببخشید من اگه بخوام لینک دانلود فایل مورد نظرم رو بزارم باید چکار کنم؟ آپلود سنتر ندارید که من فایل مورد نظرم رو آپلود کنم و لینکش رو بزارم. من روزانه کلی وقت دارم می زارم و توی این انجمن دارم مطلب جمع آوری می کنم و برای دوستان میزارم تا استفاده کنن. و شما لینک مطالب رو بدون هماهنگی پاک میکنی و بعد میگی پاک کردم. اگه دوست ندارید من توی این انجمن فعالیت داشته باشم رک بگید می رم توی یه انجمن دیگه. لطف کنید تکلیف منو روشن کنید. در پناه حق
دوست عزيز از سايت هاي ديگه لينك نديد. تمامي تاپيك هاي لينك سايت هاي ديگتون پاك شد. موفق باشيد