تو بیا یاهو من بهت نشون بدم دیگه اره منو
صبر کن![]()

تو بیا یاهو من بهت نشون بدم دیگه اره منو
صبر کن![]()
کاش قلب ها در صورت ها بود...![]()

ای بابا بازم که شما ما رو زدی که ......![]()
شیعیان ، مهدی غریب وبی کس است
معصیت محض خدا دیگر بس است
ای که داری ادعای شیعگی
بندگی کن بندگی کن بندگی

نگاش می کنم........

آآآآآآآآآآآخ.........
بابا دمت گرم این همه نگاه کردی که تهش بزنی!!!!
بابا مرامتو عقشه
شیعیان ، مهدی غریب وبی کس است
معصیت محض خدا دیگر بس است
ای که داری ادعای شیعگی
بندگی کن بندگی کن بندگی

من نوکرتم هستم داداش

حالشو میگیرم
حالا دیگه کارت به جایی رسیده که من
دختر ناز مامانیم رو بزنی![]()
بی گناه ولی همیشه محکوم![]()

منم دو بار می زنمش
و پرتش میکنم بیرون![]()

بنش میکنم(سو استفاده از پستخود در انجمن)![]()

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید],[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ,
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آنچه ما را به نابودي خواهد كشاند از اين قرار است: سياست بدون اصول، لذت بدون وجدان، علم بدون شخصيت و تجارت بدون اخلاق.((مهاتما گاندی))
کـــــــــــاش گاهی زنــــــــــــــــــدگی از اینا داشت [■] [ιι] [►] [►►]

یه تیچاگی یا نریوچاگی میزنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)