اگه هویجوری تو شکلک بالا منو بزنه
من 2 تا میزنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید],[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ,
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آنچه ما را به نابودي خواهد كشاند از اين قرار است: سياست بدون اصول، لذت بدون وجدان، علم بدون شخصيت و تجارت بدون اخلاق.((مهاتما گاندی))
کـــــــــــاش گاهی زنــــــــــــــــــدگی از اینا داشت [■] [ιι] [►] [►►]

من میگم اقا ما چک خوردتیم![]()

میبوسمش :-)
جووووووووووووووووووووون ... مرسی فروم جدید !!! مرسی تیم جدید !!! مرسی کلا جدید !!! :دی
--------------------------------------------------------------------------
روزی نه چندان دور ِِ دور
او هـم نگاری بوده است ... !

;:-dبازم بزن
بزن سرخ کن مارو

گریه میکنم![]()
Love Is The Sweetest Pain Inside
![]()

نمیزنمااا بده زشته ادم بزنه داداششو

منم میزنم:دی
پس از کردگار جهان آفرین به تو دارد امیدایران زمین
فردوسی

چه غلتا
میدونی که جراتمیخواد
مریموکه یادته؟؟
نمیزنمش حوصله جیغاشو ندارم
نمیدونین که مشله پشه جیغ میزنه![]()

میزنم تو گوش بالایش نه بالایش.
یه دونه ام می زنم تو گوش پایینی که بیکار نباشه
جماله یوسف گم چشم تیره روشن کرد
ولی ... ز گمشده ی من خبر نمی آید...![]()
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)