میبینم که کلی کار دارم تو فروم ولی بازم از این چیت چتا دست نمیکشم!![]()

میبینم که کلی کار دارم تو فروم ولی بازم از این چیت چتا دست نمیکشم!![]()
سقراط به اتهام بدکیشی، توهین به خدایان، انکار برخی معتقدات دینی و سرانجام فاسد ساختن عقاید جوانان به دادگاه عمومی فراخوانده شد و با همین اتهامات به مرگ محکوم شد سقراط اين امكان را داشت كه با طلب عفو از دادگاه خود را از مرگ نجات دهد ولی او نپذيرفت كه از عوامى كه مدام مورد سخره او بود طلب بخشش كند
* مرگ براساس قانون را فضیلت و گریز را رذیلت خواند *

میبینم که من برگشتمو هیشکی انگار خوشحال نشد
گییره میکنم ااااااااااااااااااا![]()
اگر ذهن خالی، مثل شکم خالی سر و صدا می کرد، انسان ها همیشه به دنبال دانش بودند

میبینم که چند وقت دیگه یه سال به عمرم اضافه میشه ولی خودم باز هم همون آدمه چند سال پیشم!!!
من هیچ کسم، تو کیستی؟
تو هم، آیا هیچ کسی؟
پس، یک جفتیم
به هیچ کس مگو!
مبادا رسوایمان کنند!

ميبينم كه من باز اومدم و هيشكي تو فروم نيست
تهناي تهنام
اخه چراااااا?
از بس خوابت را دیده ام ؛دیگر نمی گویم :
" خوابم می آید "
؛می گویم : " یارم می آید " ......
میبینم که همه رفقا مشدی وباحالن!!!!!!!!!!!!!!!! انشاا... همیشه شاد باشید![]()

میبینم که نفره قبلی دسش تو دماغشه!:دی
پس از کردگار جهان آفرین به تو دارد امیدایران زمین
فردوسی
میبینم کههه از 5تا امتهانه پیش دانشگاهی که دادم 4تا شوووو میفتم![]()

میبینم که دیگه نمیبینم که
از بس خوابت را دیده ام ؛دیگر نمی گویم :
" خوابم می آید "
؛می گویم : " یارم می آید " ......

میبینم که جمع تون جمع ه و گلتون کمه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید],[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ,
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آنچه ما را به نابودي خواهد كشاند از اين قرار است: سياست بدون اصول، لذت بدون وجدان، علم بدون شخصيت و تجارت بدون اخلاق.((مهاتما گاندی))
کـــــــــــاش گاهی زنــــــــــــــــــدگی از اینا داشت [■] [ιι] [►] [►►]

میبینم که تو تاپیک میبینم که دارم مینویسم میبینم که ...............
Love Is The Sweetest Pain Inside
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)