میبینم که من اینجاهیچ دوستی ندارم![]()

میبینم که من اینجاهیچ دوستی ندارم![]()

میبینم که بدجور هوای قدیما رو کردم.................. دلم تنگیییده!!
شیعیان ، مهدی غریب وبی کس است
معصیت محض خدا دیگر بس است
ای که داری ادعای شیعگی
بندگی کن بندگی کن بندگی

ميبينم كه......................... به به ...........
اااااااا برو اونور داشتم ديد ميزدم.......................دي
از بس خوابت را دیده ام ؛دیگر نمی گویم :
" خوابم می آید "
؛می گویم : " یارم می آید " ......

میبینم که...... چیت چت بازه و اِسپما کمههههه! :دییییی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید],[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ,
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آنچه ما را به نابودي خواهد كشاند از اين قرار است: سياست بدون اصول، لذت بدون وجدان، علم بدون شخصيت و تجارت بدون اخلاق.((مهاتما گاندی))
کـــــــــــاش گاهی زنــــــــــــــــــدگی از اینا داشت [■] [ιι] [►] [►►]

میبینم که تایپیک های قدیمی دوباره باز شدن و بوی حال و هوای قدیم میاد................
شیعیان ، مهدی غریب وبی کس است
معصیت محض خدا دیگر بس است
ای که داری ادعای شیعگی
بندگی کن بندگی کن بندگی

میبینم که... چیزی نمیبینم،دارم آهنگ گوش میدم

میبینم که ا یک دقیقه صبر کنید عینکم کثیف شده
خــــدا
شـونـه هامونو فقط واسه اینکه غم هامونو روش بگذاریـم،
نیــافریــده
آفریـــده
تـا بعضی وقتـها بندازیمشـون بالا و بگیـم
بی خیـــال!

میبینم که این مهسا جوناومده همه خوشخالن![]()

میبینم که مهسا خوب واسه خودش نوشابه خانواده باز میکنه![]()
Love Is The Sweetest Pain Inside
![]()

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید],[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ,
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آنچه ما را به نابودي خواهد كشاند از اين قرار است: سياست بدون اصول، لذت بدون وجدان، علم بدون شخصيت و تجارت بدون اخلاق.((مهاتما گاندی))
کـــــــــــاش گاهی زنــــــــــــــــــدگی از اینا داشت [■] [ιι] [►] [►►]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)