[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم عکس من و دوستم
اونیکه وایستاده منم
اونیکه نشسته دوستم مهدی قزوینی الاصل
سال 84

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم عکس من و دوستم
اونیکه وایستاده منم
اونیکه نشسته دوستم مهدی قزوینی الاصل
سال 84
دستهایی که کمک میکنند پاکتر از دستانی هستند که رو به آسمان دراز میشوند

عاشقان عاشق شدن دشوار نیست
یک بهر عاشق یک یار نیست
این همه یار بچهر ه درشهر
درمیان جمعشان دلدار نیست

من به جای عکس خودم عکس عزیزترین کسامومیفرستم..............
از سمت راست:یکی از دو قلو های دایم رضا کو چلو.......داداشم علی.....برادر زادم کاوه.....واون یکی از دوقلوهاحسین.........
شیرینن مگه نه.........![]()

این منم .....
اگه این منم....
پس من کیم ؟
بگذار هر روز برایت رویایی باشد در دست ، نه دوردستعشقی باشد در دل ، نه در سر
و دلیلی باشد برای زندگی نه روزمرگی
ویرایش توسط lonelyboy : 30-12-2011 در ساعت 09:03 PM

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید],[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ,
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آنچه ما را به نابودي خواهد كشاند از اين قرار است: سياست بدون اصول، لذت بدون وجدان، علم بدون شخصيت و تجارت بدون اخلاق.((مهاتما گاندی))
کـــــــــــاش گاهی زنــــــــــــــــــدگی از اینا داشت [■] [ιι] [►] [►►]

BehnamM
ویرایش توسط BehnamM : 26-04-2012 در ساعت 06:42 PM
تقدیر، تقویم انسانهای عادیست و تغییر، تدبیر انسانهای عالیست.

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)