از نرم افزار ریکاوری چگونه می توان استفاده کرد؟

از نرم افزار ریکاوری چگونه می توان استفاده کرد؟

چگونه فايلها ي پاك شده را بازيابي كنيم؟ به نظر شما امكان دارد فايلي را كامل پاك كنيم (به صورتي كه حتي در سطل بازيافت نيز باقي نماند ) اما دو باره آنها را بازيابي كنيم؟ حتما براي شما نيز اتفاق افتاده است كه فايلي را از روي هارد ديسك پاك كرده ايد اما بعد پشيمان شده ايد چه بسا اين فايل براي شما حاوي سند يا اطلاعات ارزشمندي باشد! در اين صورت چگونه مي توان اطلاعات از دست رفته را بازيابي كرد ؟ بعضي از برنامه ها امكاناتي را فراهم مي كنند كه با استفاده از آن مي توان اطلاعات پاك شده از سيستم را بازيابي نمود ، برنامه هاي قدرتمندي حتي قادرند پس از فرمت شدن هارد ديسك نيز اطلاعات را بازيابي كنند .اين برنامه ها را اصطلاحا Recover بازياب مي نامند. البته بعضي اوقات اين برنامه ها نيز نمي توانند اطلاعات را كامل كامل بازيابي كنند ! پس هميشه فايلها را با احتياط حذف كنيد . از جمله برنامه هاي Recover كه كارايي فوق العاده اي در بازيابي فايلهاي حذف شده دارد Search and Recover محصول شركت Iolo Technologies است . اين برنامه توانايي دارداين را دارد تا اكثر فايلهاي پاك شده را به صورت سالم بازيابي كند .همچنين اين برنامه قادر است ايميل هاي پاك شده را مجددا احيا نمايد . برنامه شامل دو قسمت Wizard و Advanced است قسمت Wizard به صورت خودكار و قسمت Advanced به صورت سفارشي امكان بازيابي اطلاعات را فراهم مي كند. اين برنامه مفيد را مي توانيد از آدرس[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دريافت كنيد . البته اين سايت برنامه هاي مفيد بسياري دارد كه در صورت تمايل مي توانيدبه صورت يك جا و در قالب يك نرم افزار آن را دريافت كنيد . نرم افزار System Mechanic 5 Professional كه مجموعه كاملي از برنامه هايي چون SpyHunter وDriveScrubber وSearch and Recover وSystem Shield و…است .
بیا این لینک رو برات میذارم اسم نرم افزار o&o disk recovery است خودم اینو دارم و ازش راضیم همین الان هم دارم باهاش کار میکنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قیمت 99.95$ امریکا
این نرم افزار کاملا رایگان و کرک شده است
پسورد: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)