برنامه auto desk2008 رو دانلود کنید : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] .com /deskloo/autodesk2008.html

برنامه auto desk2008 رو دانلود کنید : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] .com /deskloo/autodesk2008.html
KaSrA 3:16

سلام عليكم و رحمه الله
ممنون ميشم اگه ميتونيد ( مسنجر آگنت agent براي آندرويد ) رو بزاريد خيلي وقته دنبالشم
يه مسنجر روسي هستش

سلام و خسته نباشید آیا با نصب ورژن جدید (یازده) فایرفاکس راهی هست که بشه از اینترنت دانلود منیجر استفاده کرد؟ چون این نرم افزار فقط با ورژن سه یا نهایتا چهار فایرفاکس کار می کنه لطفا راهنمایی بفرمایید سپاس

درخواست نرم افزار سیم کارت ریکاوری
سلام
اگه نرم افزار سیم ریکاوری دارین لطف کنید بذارین من از چند جا دانلود کردم حتی 1دی وی دی کامل برنامه های ریکاوری خریدم اما متاسفانه هیچ کدوم کار نمیکنه سریال نامبر وارد میکنی کلید که باید تایید کنی تا رجیستر شه فعال نمیشه اگه 1 نرم افزار گیر بیارین که کار کنه ممنون میشم

با سلام و تبریک سال نو
برنامه Pc Tools Internt Scurity 2012 9.0.0.912 را از سایت دانلودها با حجم 59.2 مگابایت گرقتم و بر روی سیستم نصب کردم ولی این برنامه مدام میخواهد آپدیت شو د با حجم 100 مگابایت .من میگذارم تا اینکار انجام شود ولی هر بار برنامه تا 50 درصد آپدیت میشود و خطا میدهد و میگوید ارتباط با سرور قطع شده و دومرتبه باید از اول شروع شود.متاسفانه بدون این آپدیت هم کار نمیکند.میشه بگید اشکال از کجاست.ممنون از لطف شما![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)