سلام خدمت همه ی کاربران انجمن دانلودها
چت باکس توسط یکی از مدیر کل های انجمن برداشته شده و مدیر کل ها در حال اصلاح برخی از سیاست های انجمن هستند
در صورت داشتن هر گونه پیشنهاد و سوال در این پست پیشنهاد ها و سوال های خود را مطرح کنید.

سلام خدمت همه ی کاربران انجمن دانلودها
چت باکس توسط یکی از مدیر کل های انجمن برداشته شده و مدیر کل ها در حال اصلاح برخی از سیاست های انجمن هستند
در صورت داشتن هر گونه پیشنهاد و سوال در این پست پیشنهاد ها و سوال های خود را مطرح کنید.
خدايا!
كدام ميوه ي ممنوعه را بچينم كه از زمين براني ام؟!
سعی کنند در عکس های که در اخر سایت میذارند عکس ها مستحجن نباشند
سلام نمای ظاهری سایت رو تغییر واز رنگهای بهتر ی استفاده شودسیستم امتیاز دهی راحت تر شودامکانات سایت اضافه تر شود باتشکر
در اوج قدرت مرد باش

سیستم امتیاز دهی که مناسب و راحت در دسترس هستش که ولی با این حال نظر نظر شماست .. باز شدن سایت توی صفحه ی اپرا با مشکل همراهه که من با چند نفر دیگر هم مشورت کردم و اونها هم این مشکل رو دارند . لطفا رسیدگی بشه .. ممنون
KaSrA 3:16

من امروز از طریق یکی از دوستانم رفتم فیس بوک و به فیس بوک دانلودها گفتم که شما دوستان گل پیشنهاد دادید
و چون دارید برخی از سیاست های انجمن رو تغییر میدهید به پیشنهاد های شما هم رسیدگی کنند.
خدايا!
كدام ميوه ي ممنوعه را بچينم كه از زمين براني ام؟!

من دلم واسه چت باک تنگیییییییییییییییدتو رو خدا یه کاری بکنیدممنون
میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیست،میگذره یه عمری اما ازخیالت رفتنی نیست،داغ عشق هیچكی مثل اون كه پس میزنتت نیست،چه بده تنهاشی وقتی هیچ كسی هم قدمت نیست،چقده سخته بدونی اون كه میخوایش نمیمونه، كه دلش یه جای دیگس وهمه وجودش مال اونه،چه بده برای اونكه جون میدی غریبه باشی بگی میخوام باتوباشم بگه میخوام كه نباشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)