تقریبا اره دیگه ... همگی درخواست این بخش ها رو دادن ولی شما باز هم میتونید توی این بخش شرکت کنید . فعالیتتون رو توی این بخش بیشتر کنید تا برای مدیریت انتخاب بشید .

تقریبا اره دیگه ... همگی درخواست این بخش ها رو دادن ولی شما باز هم میتونید توی این بخش شرکت کنید . فعالیتتون رو توی این بخش بیشتر کنید تا برای مدیریت انتخاب بشید .
KaSrA 3:16

اول که باید فعالیت داشته باشید به مدت محدودی باید از همین الان فعالیتتون رو شروع کنید .
سپس تازه بعد از فعالیت ابتدایی با توجه به صلاحیت به عنوان مدیر ازمایشی به مدت یک ماه انتخاب میشید ...
درنهایت هم اگر فعالیتتون خوب بوده باشه برای تالار مورد نظر به عنوان مدیر رسمی انتخاب میشید .
اگر فعالیت اولیه وجود نداشته باشه که هرکی از راه وارد میشه و تازه عضو میشه میخواد مدیر بشه که ...

درود
منم در زمینه ی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] - اعلام امادگی میکنم....![]()
میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیست،میگذره یه عمری اما ازخیالت رفتنی نیست،داغ عشق هیچكی مثل اون كه پس میزنتت نیست،چه بده تنهاشی وقتی هیچ كسی هم قدمت نیست،چقده سخته بدونی اون كه میخوایش نمیمونه، كه دلش یه جای دیگس وهمه وجودش مال اونه،چه بده برای اونكه جون میدی غریبه باشی بگی میخوام باتوباشم بگه میخوام كه نباشی

یعنی اول انتخاب میشن.بعد فعالیت میکنن.بعدش رسمی میشن
دوما اینجا مگه چند نفر پیشنهاد دادن؟
و اگه کسی هم پیشنهاد مدیریت میده به خاطر این نیست که دلار بریزن تو جیبش .بلکه در حق کاربرا و مدیر سایت داره لطف مبکنه.
و هر کسی هم از راه بیاد مثل من پیشنهاد مدیریت میده .میخواد برای خودش و سایت کاری انجام بده .نه اینکه بیکار بشینه و به رنگی بودن نام کاربریش خیره شه
.تشکر

خوب پس منم فرضا دو دقیقه ی پیش عضو شدم بدون هیچ فعالیتی میام میگم منم میخوام مدیر بشم یالا مدیریتمو بدین !!!!
اینجوری که نمیشه برادر من باید از قبل یه سابقه ای یا فعالیتی داشته باشی تا بعد مدیر بشی و بعد باز فعالیت بکنی ...
البته نظر نهایی با مدیر کله و ایشون تصمیم میگیرند .

.اما جناب مدیر در مورد فعالیت قبلی که چیزی نگفتن ؟درسته؟در مورد فعالیتی که بعد از انتخاب شدنشون باید انجام بدن صحبت کردن. ..
من درقسمت بازی وموبایل اعلام امادگی می کنم
ودر زمینه عکس اعلام امادگی میکنم
اما بیشتر بازی وموبایل

باسلام
من میتونم مدیریت قسمت کنسول و بازی های کامپیوتری رو برعهده بگیرم.(من الان تو چندتا از فروم های تخصصی بازی فعالم)
درضمن من همxbox همps3 دارم روpc هم میگیمم
من میتونم تو قسمت عکس, ادبیات, موبایل .اخبار و خیلی از جاهای دیگه فعالیت کنم. سابقه فعالیت توی چندین انجمن رو هم دارم. ولی متاسفانه وقت ندارم. شاید تابستان.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)