خارج که شدم.دفعه ی بعد بازی نیومد.و اون پیغام رو داد

خارج که شدم.دفعه ی بعد بازی نیومد.و اون پیغام رو داد

یه بار بازی رو پاک کن.دوباره از اول نصبش کن.داخل یه پوشه جدا.بعد از نصب این کرک رو دانلود کن.این دیگه کرک نهایی بازیه. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اگه بازم به این مشکل برخورد کردی برو داخل سایت دانلودها و سوالتو بپرس. اما نباید بعد از کپی این پوشه مشکلی پیش بیاد .آنتی ویروستم غیر فعال کن.

كرك رو دوباره كپي كنيد و محتوياتش رو در داخل پوشه بازي سلام.نرم افزار UbisoftGameLauncher كه در فايل orbit كرك موجود هست رو نصب كنين به هنگام اجرا بازي به اينترنت وصل نباشيد.

سلام خسته نباشید
من بازی رو نصب کردم فایلهای اسکیدرو را هم کپی کردم جایی که نصب شده بعدش وقتی بازی رو اجرا میکنم این اتفاق میافته لطفان راهنماییم کیند

سلام دوباره ببخشید عکس بالا آپلود نشده به همین خاطر سوالم ییکم گنگ شده خلاصه بگزریم آقا جان من توی اجرای بازی گیرکردم نمیاد بالا حالا اینترنتم قطع میکنم فایده ای نداره شما بگید چیکار کنم
![]()

دوست عزیز اولا باید دوباره بازی رو نصب کنی یا اگه کرک جدید رو نصب کنی . وقتی صحفه دالودینگ اومد باید Quit بزنی و گرنه همینجور دانلود میشه نباید بزاری دانلود بشه این برای نسخه های اصلی هست و دیگه نیازی نیسته آپدیت ها رو از یک سرور دیگه دانلود کرد. اگه آپدیت کنی کرکت خراب میشه .

دوستان عزیز من یه مشکل عجیبی تو این بازی Revelation دارم که تا حالا تویه هیچ بازی ای بهش بر نخوردم.لپتاپ من از دوتا کارت گرافیک پشتیبانی می کنه که Intel,ATI هستن.من وقتی می خوام با کارت گرافیک قویتر این بازیو اجرا کنم تو بازی فقط سایه بازیکن هست و انگار که دارم تو هوا بازی می کنم ولی با اینتل خوب اجرا میشه ولی چون ضعیفه بازی رو خوب ساپورت نمی کنه.به نظر شما راهی واسه درست شدنش هست؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)