سلام
از این پس اخبار مذهبی (یا مربوط به آن) را در این تایپک قرار دهید
ممنون

سلام
از این پس اخبار مذهبی (یا مربوط به آن) را در این تایپک قرار دهید
ممنون
ویرایش توسط amin-anjoman : 04-03-2010 در ساعت 11:26 AM
هی با خود فکر می کنم ، چگونه است که ما ، در این سر دنیا ، عرق می ریزیم و وضع مان این است و آنها ، در آن سر دنیا ، عرق می خورند و وضع شان آن است! ... نمی دانم ، مشکل در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن
دکتر شريعتيیا علی

فردی به هنگام برگزاری نمازجمعه در بندرعباس، خود را امام زمان معرفی کرد.
به گزارش آتی نیوز، این فرد که در هنگام خطبه های نماز جمعه بندعباس با فریادهای خود توجه همگان را جلب کرد، ادعا کرد که مهدی صاحب زمان و فرستاده آخرین پیامبر خداست و بشارتی برای مردم آورده است.
مردم در ابتدا با مشاهده این صحنه درصدد برخورد با وی برآمدند اما با طرح ادعاهای عجیبتر این جوان متوجه مشکلات رفتاری و روحی وی شده و موضوع فیصله یافت.
هی با خود فکر می کنم ، چگونه است که ما ، در این سر دنیا ، عرق می ریزیم و وضع مان این است و آنها ، در آن سر دنیا ، عرق می خورند و وضع شان آن است! ... نمی دانم ، مشکل در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن
دکتر شريعتيیا علی

یک گروه از دانشجویان دختر غیرمسلمان به دعوت همتایان مسلمان خود یک روز را صرف یادگیری مبانی اسلام کرده و با انتخاب حجاب تلاش کردند حس مسلمانان زمانی که حجاب بر سر میگذارند را درک کنند.
رویداد " یک روز با حجاب" از سوی انجمن اسلامی مسلمانان دانشگاه آلاباما در بیرمنگهام در طول هفته آگاهی درباره اسلام برگزار شد. دانشجویان غیر مسلمان حجاب را به سبک مسلمانان پوشیده و در تمام بحثهایی که درباره اسلام برگزار شد شرکت کردند تا درک خود را از این دین آسمانی ارتقاء دهند.
فرح بات از جمله برگزارکنندگان این رویداد گفت: هدف اصلی نه تنها آگاهی درباره اسلام بلکه رفع باورهای نادرست دانشجویان درباره زنان محجه مسلمان است. وی افزود: در میان باورهای نادرستی که درباره زنان مسلمان وجود دارد این است که زنان مورد ستم قرار گرفته و مجبور به پوشیدن حجاب می شوند، این درحالی است که قرآن به مسلمانان امر کرده است خود را از عموم بپوشانند، حجاب دستور صریح خداوند است.
این دانشجوی محجبه و مسلمان گفت: زنان مسلمان به جای اینکه احساس سرکوبی داشته باشند می دانند که پوشش حجاب احساسی کاملا متفاوت را در آنها ایجاد می کند، اعتقاد داریم اگر زنی یک روز حجاب را امتحان کند احساس آزادی بیشتری می کند و قضاوتی توسط دیگران از وی می شود به ذهن و شخصیت وی باز می گردد نه مسائل ظاهری را در بر نمی گیرد.
ارین گوکل از دانشجویان رشته پرستاری در این گردهمایی گفت: درحالی حجاب بر سر دارد احساس مسئولیت می کنم که درست رفتار کنم. نمی خواهم به افرادی که چنین پوششی را برگزیده اند بی احترامی کنم. آنها هم هنگام داشتن این پوشش مسئولیتی برعهده دارند. وی گفت: هنگامی که در طول روز با پرشسهای متعصبانه ای درباره علت این پوشش رو به رو شدم پاسخ دادم که من در حال یادگیری یک تجربه هستند و یادیگری چشم اندازهای دیگر با هیچ اصولی منافات ندارد.
دکتر شريعتيیا علی

صدای شیعه : کتابخانه مجازی فاطمیه، با هدف دسترسی آسان و فراگیر پژوهشگران حوزه ی دین و تاریخ اسلام به مجموعه کتاب های منتشر شده از سوی «مرکز پاسخ گویی به شبهات فاطمیه»، راه اندازی شده است.
متن کامل این کتاب ها (21 عنوان پژوهش علمی که با اسلوب ارائه پاسخ های حلّی و منسجم به رشته تحریر درآمده اند)، در کنار سایر بخش های تخصصی این سایت که عبارتند از: «کتاب های مرجع»، «مقالات پژوهشی»، «مقالات پاسخ به سوالات»، «در محضر استاد دکتر حسین قزوینی»، از طریق مراجعه به آدرس [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در دسترس علاقمندان به مطالعه ی تحقیقات کارشناسانه در زمینه پاسخ گویی به شبهات مرتبط با شهادت حضرت زهرا علیها السلام، قرار دارد.
دکتر شريعتيیا علی

او که به دلبستگي و شيفتگي شديدش به امير مؤمنان و سيدالشهدا ـ عليهما السلام ـ تصريح ميکند و با شور و شوق از سفر خود به نجف و زيارت حرم امام علي ـ عليهالسلام ـتعريف ميکند، موفقيت خود در مدح اهل بيت را مرهون لطف و یاری الهي ميداند و در آغاز اثر جديد خود ميگويد: ...
«جورج شکّور»، شاعر برجسته لبناني، سرودن کتاب «حماسه پيامبر» را همزمان با فرارسيدن ميلاد آن حضرت به پايان رساند. اين شاعر مسيحي پيش از اين کتاب «حماسه امام حسين» را در سال 2001 و کتاب «حماسه امام علي(ع)» را در سال 2007 منتشر کرده است.
حجتالاسلام محمدرضا زائري در این باره به خبرنگار «تابناک» گفت، وي که در دانش لغت و ادبيات عرب تخصص دارد، از برجستهترين شاعران عرب و وصي ادبي سعيد عقل شاعر نامآور معاصر است و سالهاست علاوه بر فعاليت گسترده ادبي، به تدريس و تعليم اشتغال دارد تاکنون علاوه بر کتابهايي که تصحيح و تنقيح کرده، به صورت مستقل از وي چندين مجموعه شعري متنوع منتشر شده است و بسياري از شاعران و ادباي برجسته عرب و لبناني در دهههاي گذشته شعر او را تحسين کرده و ستودهاند؛ از جمله اميرالشعرا «أخطل صغير» که چهل و پنج سال پيش خطاب به او گفته بود: زبان اسرار خود را به تو نوشانده و شعرت اصالت و تازگي را با هم دارد.
وی افزود: او علاوه بر برخورداري از زبان شعري پيراسته و استوار و تسلط به ادب کهن عربي و جهاني داراي مواضع روشن و قاطع سياسي و فکري است.
زائری ادامه داد: جورج شکور از نخستين کساني است که شعر مقاومت را در لبنان پايهگذاري کرده و همواره در مراحل گوناگون تاريخ معاصر سياسي لبنان پا به پاي مقاومت و جريان متعهد و آزاديخواه پيش آمده است و به خاطر همين مواضع سياسي تاکنون متحمل مخالفتهاي فراواني هم شده، اما ميگويد من به حقيقت گواهي ميدهم و باورم را به خاطر دنيا عوض نميکنم.
این پژوهشگر حوزه و دانشگاه گفت: چند سال پيش، او را با پيشنهادهاي وسوسهانگيز به ديدار قذافي در ليبي دعوت کرده بودند؛ اما او اين دعوت را رد کرده و گفته بود: به خاطر اينکه قذافي امام موسي صدر را ربوده است، اگر برايم فرش قرمز هم پهن کند و چندين برابر اين هم به من بدهد، پايم را به دربارش نميگذارم.
زائری افزود: او از چندی پیش، سرودن «ملحمة النبی» را آغاز کرده بود و مدت طولانی با دقت و کوشش فراوان به مطالعه منابع و مصادر تاریخی مشغول بود و من که خود چند کتاب تاریخی را برای او برده بودم، نخست گمان میکردم به خاطر حساسیتهای طائفه ای و مذهبی لبنان قصد سرودن این مجموعه را دارد تا به نوعی از پیامدهای برخی موضعگیریها پس از انتشار کتاب امام علی جلوگیری کند؛ اما پس از آنکه چند نوبت در مراحل سرایش و تکمیل این اثر اشعار او را شنیدم، مطمئن شدم چنین نیست و او که در کتاب امام علی(ع) و حتی کتاب امام حسین(ع) آشکارا داستان غدیر را شرح داده بود، در این مجموعه جدید نیز در فصل «حجّة الوداع» به طور مفصل به این موضوع پرداخته است.
وی ادامه داد: او که خود نیز متولد ماه نیسان ماه میلاد رسول گرامی اسلام است، به این موضوع افتخار میکند و «ملحمة النبی» را همزمان با میلاد پیامبر در هزار و صد بیت به پایان رسانده و این نخستین بار است که یک شاعر غیر مسلمان به روایت زندگی پیامبر اسلام میپردازد، البته پیش از این، «بولس سلامه»، شاعر مسیحی لبنانی در «ملحمة الغدیر» به برخی فرازها از زندگی پیامبر اکرم(ص) اشارهای گذرا داشته و یکی دو تن از شاعران مسلمان عرب نیز مجموعههای تاریخی منتشر کرده بودند که از نظر ادبی تفاوت دارند.
محمدرضا زائری با اشاره به اینکه «جورج شکّور» در این کتاب از شرایط اجتماعی و فرهنگی پیش از میلاد پیامبر در جزیرة العرب آغاز میکند و از ولادت تا رحلت آن حضرت به همه رخدادهای مهم تاریخ اسلام میپردازد گفت: به تازگی، یک دانشگاه عربی به او پیشنهاد کرده است تا با دادن دکتری افتخاری ادبیات عرب و برگزاری مراسم تجلیل وی این کتاب را به چاپ برساند.
وی با اعلام اینکه شاید بتوان گفت در شعر تاریخی و حماسی پس از مرحوم «بولس سلامه» که با شاهکار جاویدش «حماسه غدیر» اشتهار یافت تاکنون کسی مانند «جورج شکور» نداشتهایم، گفت: در ادبیات عربی «ملحمه» به معنای یک کتاب و مجموعه شعری طولانی است که یک موضوع حماسی تاریخی را روایت کند و به جنگ و پیکار و فتح و پیروزیهای قهرمانانه دلاوری بزرگ بپردازد.
این پژوهشگر با بیان اینکه در ادبیات کهن اروپا حماسههایی چنین، قرنها وجود داشته و آثاری چون «ایلیاد و اودیسه» از هومر، الهام بخش بسیاری از شاعران و نویسندگان بزرگ کشورهای گوناگون گشته است افزود: در ادبیات فارسی نیز اثر ماندگاری چون شاهنامه فردوسی الگوی بسیاری از اهل ذوق و ادب بوده؛ اما در ادبیات عرب سرودن چنین مجموعههایی قدمت طولانی ندارد؛ هرچند «عبدالمسیح أنطاکی»، ملحمه ای برای حضرت امیر ـ علیه السلام ـ سروده بود، شهرت ملحمه عربی با بولس سلامه بوده و در واقع باید گفت با ملحمة الغدیر این راه برای جورج شکّور گشوده شده است.
زائری گفت: او که به دلبستگی و شیفتگی شدیدش به امیر مؤمنان و سیدالشهدا ـ علیهما السلام ـ تصریح و با شور و شوق از سفر خود به نجف و زیارت حرم امام علی ـ علیه السلام ـ تعریف میکند، موفقیت خود در مدح اهل بیت را مرهون لطف و یاری الهی میداند و در آغاز اثر جدید خود میگوید:
رسول الله، ألهمني کلاما
کمثلک حين ألهمک العليّ ُ
غدا سيُقال بعدي طاب شعرٌ
به مدح النبـــــوّة عيسويّ ٌ
اي رسول خدا خود سخن را به من الهام کن چنان که خداوند بزرگ بر تو وحي کرد، فردا روز پس از من خواهند گفت: خوشا شعري که يک مسيحي در آن پيامبر را ستايش کرده است.
زائری با اعلام اینکه وي چندي پيش در مراسمي در بيروت توسط رايزني فرهنگي جمهوري اسلامی ایران در لبنان مورد تقدير و تکريم قرار گرفت و در ماههاي آينده نيز براي شرکت در همايش بينالمللي شعر به تهران خواهد آمد، ادامه داد: شکور علاوه بر جانبداري سياسي از جمهوري اسلامي و حمايت از انقلاب، هميشه از رابطه عاطفي خود با مردم ايران ياد مي کند و ميگويد: تا کنون هيچ کس به اندازه ايرانيها من را شيفته و دلبسته لطف و احسان خود نکرده است.
وی در پایان گفت: چنين فضاي عاطفي و روحي نسبت به جمهوري اسلامي و به صورت عمومي نسبت به مکتب اهل بيت در ميان مسيحيان لبناني بسيار فراگير است؛ اما متأسفانه، تاکنون چنان که سزاوار بوده از اين ظرفيت مناسب براي نزديکتر شدن روابط ديني و فکري و بهرهبرداري به سود مصالح مشترک دو کشور و تقويت جايگاه جمهوري اسلامي ایران استفاده نشده است.
دکتر شريعتيیا علی

پدر یکی از دانش آموزان مدرسه ابتدایی در ایالت ماساچوست آمریکا در تماس تلفنی با رسانه های این ایالت نسبت به تحت فشار گذاشتن فرزندش برای کشیدن تصویر حضرت مسیح(ع) اعتراض کرد.
چارلز جانسون به رسانه ها گفت که اولیای این مدرسه ابتدایی فرزندش را برای تصویر کردن حضرت مسیح(ع) که در جریان یک پروژه درسی کشیده شده بود مورد مواخذه قرار داده اند.
در واکنش به این اعتراض مسئولین مدرسه تانتون طی بیانیه ای اعلام کردند که گفته های جانسون خلاف واقع بوده است.
در این بیانیه آمده است که مواخذه دانش آموز این مدرسه به این دلیل بوده که وی گفته است، کسی که بر صلیب تصویر شده خود اوست و نه حضرت مسیح(ع).
اولیای مدرسه همچنین گفته اند که نقاشی تصویر شده به گونه ای است که ارتباطی با مذهب ندارد و این مدرسه به هیچ وجه با دیدگاه های مذهبی دانش آموزان مشکلی ندارد.
دکتر شريعتيیا علی

یک مدرسه ویژه یهودیان در انگلستان از ورود دانش آموزی یهودی که مادرش دین یهود را پذیرفته به بهانه این که وی از بدو تولد یهودی نبوده است، ممانعت به عمل آورد.
این تصمیم مدرسه ویژه یهودیان با واکنش های تندی در محافل رسمی این کشور مواجه شد.
برپایه این گزارش، در یکی از این واکنش ها دادگاه عالی انگلستان این اقدام مدرسه را مصداق تبعیض نژادی دانسته و آن را محکوم کرد.
این دادگاه گفت که ممنوعیت ورود دانش آموزان به مدارس انگلستان به دلایل مذهبی خلاف قوانین این کشور محسوب می شود
دکتر شريعتيیا علی

آیتاللّه نوری همدانی، در بخشی از سخنان خود در جمع عدهای از طلاب حوزهء علمیهء قم، مذهب شیعه را مذهبی خروشان و پویا خواندند و فرمودند: شیعه ظلمستیز است و به همین دلیل، حکام در هر زمان آن را سرکوب کردهاند.
این مرجع تقلید، علمای اسلام را مرزبانان دلهای مؤمنان خواندند و گفتند: در اسلام دو نوع مرز وجود دارد; یکی مرز جغرافیایی و دیگری مرز دل. مرزداری از هر کدام اجر و پاداش فراوانی دارد، ولی مرزبانی از قلوب از اهمیت بیشتری برخوردار است. آیتاللّه نوری همدانی، مرحوم شیخ مفید(ره) را یکی از مرزبانان دلها دانستند و افزودند: شیخ مفید(ره) در زمانی میزیست که شیعیان آرامش بیشتری داشتند و حکومتهای شیعی دیالمه و آلبویه بر ایران حکمرانی میکردند. آلبویه به ایران دو خدمت کردند: نخست اینکه عزاداری امام حسین(ع) را به صورت دستهجات و هیئتها پایهریزی کردند; دوم اینکه در عیدهای غدیرخم، مراسم جشن و سرور باشکوهی برگزار میکردند.
ایشان با اشاره به مخالفت و رویارویی دشمنان اهلبیت(ع) با این اقدامات، غزنویان را از دشمنان سرسخت این عزاداریها و جشنها برشمردند و گفتند: سلاطین غزنوی و در رأس آنان سلطان محمود، ستمهای بسیاری را به شیعیان روا داشتند. آنان مردان و زنان شیعه را کشتند و کتابخانههای زیادی را به آتش کشیدند.
این مرجع تقلید، در پایان به فعالیتهای گسترده وهابیت در براندازی شیعیان و تضعیف عقاید آنان اشاره و تصریح کردند: وهابیت پنج هزار کتاب در نقد شیعه منتشر و در موسم حج سال 1381، بیش از یک میلیون نسخه کتاب بر ضد شیعه میان حجاج توزیع کرده است. آیتاللّه نوری همدانی وظیفهء طلاب را در برابر این هجمههای تبلیغاتی سنگین دانستند و خواستار تربیت نیروی متخصص برای پاسخگویی به این شبهات شدند.
دکتر شريعتيیا علی

یازدهمین همایش «با افلاکیان خاکنشین» در تجلیل از مقام شامخ فقیه و عارف بزرگوار حضرت آیت الله «محمدتقی بهجت» 13 اسفند ماه، در تالار بزرگ کشور برگزار میشود.
در این همایش که توسط سوی مؤسسه فرهنگی و مطالعاتی «شمسالشموس» برگزار می شود، به بررسی ابعاد مختلف شخصیتی مرحوم آیت الله العظمی «محمد تقی بهجت» پرداخته خواهد شد، از آیت الله محفوظی، حجت الاسلام علی بهجت، حجت الاسلام محمد روحی، دکتر اسدی گرمارودی و استاد فاطمی نیا برای سخنرانی، دعوت بعمل آمده است.
موسسه فرهنگی و مطالعاتی شمس الشموس توسط اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاههای تهران اداره می شود و برگزار کننده همایش هایی با عنوان «با افلاکیان خاک نشین» با هدف بزرگداشت و معرفی عارفان نامی است.
این موسسه تاکنون 10هماش را برگزار کرده و در آن به معرفی و بزرگداشت آیات عظام، بهاءالدینی، میرزا جوادآقا ملکی تبریزی، سید علی قاضی، محمد جواد انصاری همدانی، میرزا محمد علی شاه آبادی، سید عبدالکریم کشمیری، سید محمد حسن الهی طباطبایی، مرحوم سید هاشم حداد، آیت الله سید حسن مسقطی و شیخ جعفر آقا مجتهدی پرداخته است.
این همایش روز پنجشنبه، 13 اسفند ماه، از ساعت13 الی 17 در تالار بزرگ کشور واقع در تهران میدان فاطمی، سالن همایش های وزارت کشور برگزار خواهد شد.
دکتر شريعتيیا علی

به گزارش شیعه آنلاین، پایگاه خبری الجوار عراق در خبري نوشت: ارتش ايالات متحده آمریکا هنگام آموزش تیراندازی به سربازان این کشور، از عکسهای اهانتآمیزی به مسلمانان بر روی سیبلها استفاده میکند.
در ادامه پروژه اسلام ستیزی، دانشگاه نظامی "تولین" در ایالت لوئیزیانا، هنگام آموزش افسران و سربازان ارتش آمریکا از عکس نمادهای اسلامی و عکسهای اهانتآمیز به مسلمانان استفاده کرد تا افسران به سمت آنها تیر اندازی کنند.
گفته ميشود اين افسران و سربازان در هنگام آموزشها و تمرينات خود با استفاده از مسلسل "m 249" به سمت عکس مسلمانان تیراندازی میکردند.
بدون شک این اقدام مقامات نظامی آمریکا نشان دهنده عمق تنفر این کشور از اسلام و مقابله با پیشرفت مسلمانان در کشورهای مختلف است.
از سوی دیگر «احمد صدیقی» رئیس اتحادیه دانشجویان مسلمان در دانشگاه تولین در این ب
دکتر شريعتيیا علی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)