+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4
  1. #1

    http://up.vbiran.ir/images/rgk38wbh3cfxod62rhr2.gifhttp://up.vbiran.ir/images/rgk38wbh3cfxod62rhr2.gifhttp://up.vbiran.ir/images/rgk38wbh3cfxod62rhr2.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gif
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    محل سکونت
    !! Tehran !!
    سن
    23
    نوشته ها
    1,044
    سپاس ها
    118
    سپاس شده:
    1,166 بار در 561 پست
    میزان امتیاز
    0
    "AmirHesam" will become famous soon enough "AmirHesam" will become famous soon enough

    پیش فرض پاناکوتا : دسر ژله ای خوشمزه



    پاناکوتا دسری خوشمزه است که به صورت لایه لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های مربوط به همان فصل در آن استفاده کرد.
    ما در اینجا ژله انار را انتخاب کرده ایم ! . به این صورت، دسر هم ظاهری خوش‌رنگ و لعاب و هم طعم و مزه‌ای دلپذیر خواهد داشت…
    مواد لازم برای ۸ نفر:
    - پودر ژله انار ۱۰۰ گرم یا یک بسته
    - انار یک عدد درشت (دان کنید)
    - خامه ۳۰۰ گرم
    - شیر ۱۶۰ میلی لیتر یا دو سوم پیمانه
    - شکر ۵۵ گرم یا یک چهارم پیمانه
    - پودر ژلاتین ۲ قاشق چای خوری
    - وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
    طرز تهیه:
    ابتدا کف و دیواره‌های قالب مناسب دسر را با مقدار کمی روغن مایع چرب کنید. اگر میزان روغن برای چرب کردن قالب زیاد بود، اضافی آن را با دستمال کاغذی پاک کنید (این کار برای برگرداندن دسر به صورت قالبی انجام می‌شود).
    حالا در کاسه بلوری نصف میزان پودر ژله را ابتدا در نصف پیمانه آب‌جوش حل کرده، سپس نصف پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید؛ پس از اینکه پودر به طور کامل در آب حل شد، نیمی از دانه‌های انار را در داخل مایه ژله بریزید و سپس کل مایه را به قالب دسر منتقل کنید.
    قالب را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد. نیم ساعت قبل از پایان این مدت، شروع به درست کردن مایه خامه‌ای کنید.
    برای این منظور شیر و خامه را در ظرفی فلزی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا با هم مخلوط شوند. شکر و پودر ژلاتین را نیز به آن اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا شکر و ژلاتین در مواد حل شود ولی مراقب باشید مایه نجوشد.
    بعد وانیل را به آنها افزوده و دوباره مخلوط کنید. حالا مایه را از یک صافی فلزی عبور دهید تا دانه‌های ژلاتینی که حل نشده، روی صافی باقیمانده و مایه‌ای صاف و یکنواخت حاصل شود.
    پس مایه را کنار بگذارید تا سرد شود. پس از آن، ژله را از یخچال بیرون آورید و مایه خامه‌ای را روی آن بریزید و دوباره به یخچال برگردانید و مدت ۳ ساعت در آن قرار دهید تا خامه سفت شود. پس از این مدت دوباره با بقیه پودر ژله مایه ژله‌ای آماده کنید و بعد از ریختن باقیمانده دانه‌های انار، سطح خامه‌ای را با ژله بپوشانید و آن را دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله رویی ببندد.
    در پایان، قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید. برای این منظور ابتدا دست‌تان را با آب سرد خیس کنید، سپس به دور دیواره قالب بکشید و قالب را برگردانید.
    نکته: اگر هنگام برگرداندن قالب دسر به طور کامل برنگشت، روی آن را با تکه‌های ژله چسبیده به کف قالب تزئین کنید.


  2. 2 کاربر از پست مفید "AmirHesam" سپاس کرده اند .


  3. #2

    http://up.vbiran.ir/images/rgk38wbh3cfxod62rhr2.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gif
    کاربر نیمه فعال
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    محل سکونت
    . . .
    نوشته ها
    243
    سپاس ها
    3,630
    سپاس شده:
    445 بار در 191 پست
    میزان امتیاز
    0
    eshten_bakh will become famous soon enough

    پیش فرض

    ;:-d گشنم شد . . . ممنون



  4. #3

    http://up.vbiran.ir/images/rgk38wbh3cfxod62rhr2.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gif
    داره راه میفته!
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نوشته ها
    72
    سپاس ها
    0
    سپاس شده:
    34 بار در 20 پست
    میزان امتیاز
    0
    deltasina is on a distinguished road

    پیش فرض

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    یکی از پرطرفدارترین و پرپخت ترین دسرهای ایرانی حلوا میباشدکه در این قسمت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را برای شما شرح خواهیم داد.

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    یكی از مقوی ترین دسرهای سنتی كه در اغلب سفره های افطار پیدا می شود، حلواست.
    با توجه به اینكه در پخت حلوا از چند ماده مغذی و پرانرژی مانند آرد گندم، گلاب، زعفران و شكر استفاده می شود، خوردن این مخلوط آن هم هنگام افطار یا بعد از شام، برای روزه داران بسیار مفید خواهد بود.
    تنها مشكل موجود، روش سخت و زمان گیر پخت آن است كه آن هم در مایكروفر آسان می شود. زمان پخت حلوا در مایكروفر 15دقیقه است. مواد لازم برای حلوا
    برای 6 نفر:
    - آرد گندم سفید یا آرد سنگك یك لیوان
    - روغن مایع، نصف لیوان
    - آب، نصف لیوان
    - شكر، نصف لیوان
    - گلاب، یك چهارم لیوان
    - زعفران آب شده، یك چهارم لیوان (یك چهارم لیوان آب جوشیده+یك قاشق چای خوری پودر زعفران)
    طرز تهیه:
    ابتدا شیره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را درست كنید. برای این منظور آب، شكر، گلاب و زعفران آب شده را در ظرف پیركسی بریزید و داخل مایكروفر قرار دهید. مایكروفر را روی حداكثر قدرت و مدت زمان 3 دقیقه روشن كنید.
    پس از اینكه 3 دقیقه تمام شد، شیره را خارج كرده و كناری بگذارید. سپس آرد الك شده را داخل ظرف پیركس دیگری بریزید و بدون اضافه كردن روغن، داخل مایكروفر قرار دهید.
    مایكروفر را با همان حداكثر قدرت و زمان 2 دقیقه روشن كنید تا آرد سرخ شود. حالا ظرف پیركس را خارج كرده و مقدار روغن مورد نیاز را به آرد سرخ شده اضافه كنید و خوب هم بزنید. پس از آن، دوباره مخلوط آرد و روغن را داخل مایكروفر قرار دهید. در این هنگام مایكروفر را روی حداكثر قدرت آن و زمان 10 دقیقه تنظیم كرده و روشن كنید.
    پس از گذشت 2 دقیقه از این زمان، دگمه stop را بزنید و ظرف را خارج كنید و مواد داخل آن را هم بزنید و دوباره به داخل مایكروفر برگردانید.
    2 دقیقه بعد، باز همین عمل را تكرار كنید؛ حالا دیگر مایكروفر زمان 6 دقیقه را نشان می دهد. از این به بعد هر یك دقیقه یك بار باید ظرف را خارج كرده و مخلوط را هم بزنید. تا كل 10 دقیقه به اتمام برسد. بعد از طی این مدت، ظرف را خارج كرده، شیره را كم كم به مواد بیفزایید و خوب مخلوط كنید.
    بعد از اینكه شیره را به مخلوط آرد گندم اضافه كردید، آن را به ظرف مورد نظر منتقل كرده و با خلال بادام و پسته تزئین كنید.

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    برای دیدن عکسهای تزیین حلوا به صورت بزرگتر روی عکس مورد نظر کلیک کنید

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]


    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]،[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

  5. #4

    http://up.vbiran.ir/images/rgk38wbh3cfxod62rhr2.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gif
    داره راه میفته!
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نوشته ها
    72
    سپاس ها
    0
    سپاس شده:
    34 بار در 20 پست
    میزان امتیاز
    0
    deltasina is on a distinguished road

    پیش فرض

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] واما شله زرد یکی از پرطرفدارترین غذاهای شیرین که از قدیم با ما ایرانی ها بوده امروز [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و خواص مواد به کار رفته در آنرا برای شما آموزش میدهیم....

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    در فرهنگ ما برخی غذاها و شیرینی های قدیمی هستند که نه تنها در طول زمان فراموش نشده اند، بلکه در مناسبت های خاصی، بیشتر و بیشتر مورد توجه قرارگرفته و می گیرند. یکی از این غذاها شله زرد است که در سفره های ایرانی زیاد دیده می شود. اما در این غذای شیرین و خوش طعم، کالری فراوانی نهفته است و اگر احیانا هوس کردید کاسه ای از آن بخورید، باید یادتان باشد که در خوردنش زیاده روی نکنید...


    ● مواد لازم شله زرد (برای چهار نفر)
    ▪ برنج ۲۰۰ گرم
    ▪ شکر ۳۰۰ گرم
    ▪ زعفران ساییده ۱ قاشق مرباخوری
    ▪ کره ۲ قاشق غذاخوری
    ▪ گلاب ۱ لیوان
    ▪ خلال بادام و پسته به مقدار دلخواه
    ▪ هل و دارچین به مقدار دلخواه


    ● طرز تهیه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    برنج را پیمانه می کنیم و از ۶ تا ۷ برابر برنج آب در نظر می گیریم ( مقدار آب شله زرد بستگی به نوع برنج دارد چون برنج از لحاظ نوع با هم متفاوت است یعنی بعضی از برنج ها برای پختن به آب کمتر احتیاج دارد برخی بیشتر) بعد برنج را با دقت با آب چندین بار می شوئیم تا آب برنج کاملا زلال بشود.

    بعد ۶ برابر برنج آب روی برنج می ریزیم و برنج را روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید, گاهی کف برنج را می گیریم, وقتی مغز برنج کاملا نرم شد شکر را به دقت تمیز می کنیم و داخل برنج می ریزیم و مرتب به هم می زنیم تا شله زرد کاملا جا بیافتد .
    در صورتی که شله زرد سفت بود یک تا دو پیمانه دیگر آب گرم اضافه می کنیم بعد زعفران را در کمی آب جوش حل می نمائیم و داخل شله زرد می ریزیم سپس روغن را داغ و صاف می کنیم و به شله زرد اضافه می کنیم. آنگاه کمی از بادام را کنار می گذاریم و بقیه بادام را می شوئیم و داخل شله زرد می ریزیم و گلاب را نیز اضافه می کنیم و شله زرد را بهم می زنیم تا تمام مواد خوب باهم مخلوط شوند بعد در شله زرد را می بندیم و در صورت داشتن فر شله زرد را می گذاریم کف فر با حرارت ملایم نیم ساعت بماند و در صورتی که روی آتش شله زرد را آماده کردیم ممکن است کمی آتش روی در ظرف شله زرد بریزیم و با این عمل شله زرد بهتر جا می افتد و آب نمی اندازد و بعد دیگ را زمین می گذاریم و بهم می زنیم و شله زرد را در ظرف می کشیم و روی آن را با دارچین و خلال بادام و پسته تزیین می کنیم.

    خواص مواد شله زرد:
    ● بادام و پسته، دوستان قلب
    در طول تاریخ، بادام سمبل شگون و خوشبختی بوده است. در روم باستان، رومیان بادام شیرین شده را به اشخاص مهم پیشکش می کردند اما از ارزش غذایی آنها نباید گذشت. عموما مغزهایی نظیر بادام منبع خوبی از پروتیین هستند؛ به طوری که ۲ قاشق غذاخوری سرصاف از بادام ۱۲درصد نیاز ما به پروتیین را تامین می کند. ولی آیا می دانستید که بادام و پسته در عین حال که چربی بالایی دارند برای قلب نیز مفیدند؟ اگرچه مقدار چربی موجود در آنها بالاست ولی نوع چربی شان از نوع چربی های مفید است که برای سلامتی ضروری هستند. بادام و پسته منبع ‏بسیار خوبی از اسیدهای چرب غیر اشباع منو است که به افزایش سطح لیپوپروتیین با دانسیته بالا ‏یا کلسترول خوب، بدون افزایش لیپوپروتیین های با دانسیته کم یا کلسترول بد کمک می کنند ولی به هرحال زیاده روی در مصرف این چربی های مفید نیز می تواند چاقی را به دنبال داشته باشد.
    توجه کنید که مغز دانه ها به علت چربی های غیراشباع بالا در معرض اکسیداسیون قرار دارند زیرا ترکیب شدن چربی ها با اکسیژن هوا باعث تند شدن آنها و فسادشان می شود. بنابراین، توصیه می شود که در خرید خلال بادام و پسته دقت کنید و به مقدار مصرف از آنها بخرید. در ضمن، از آنجا که خلال آنها بیشتر در معرض اکسیداسیون قرار دارد، بهتر است بادام خام تهیه کرده و خود آن را خلال کنید.


    ● برنج، غله پروتیینی
    اصلی ترین جزء شله زرد، برنج یا همان قوت غالب ما ایرانیان است. برنج غذای اصلی دو سوم مردم جهان را تشکیل می دهد. شاید باور نکنید اما پروتیین برنج در قیاس با دیگرغلات کیفیت مناسب تری دارد زیرا از ? اسید آمینه ضروری بدن، ۸ عدد را داراست و از این رو، ترکیب آن با منابع غذایی پروتیینی گیاهی مانند انواع مغزها افزایش ارزش غذایی و تکمیل پروتیین مورد نیاز بدن را به همراه خواهد داشت. در ضمن، این غله منبع خوبی از ویتامین های گروه B است. جالب است بدانید مقدار این مواد مغذی در اثر شستشوی برنج کاهش چشم گیری می یابد و بنابراین، برنج را بیش از ۱ تا ۲ بار نباید شست.


    ● دارچین, ادویه لوکس
    دارچین در تاریخ کهن جزو مواد لوکس و بسیار گران بها بوده است ولی امروزه با قیمت مناسب در دسترس همگان است. محققان در طی مطالعات به اثرات مفید دارچین بر سلامتی پی برده اند و این خواص شفابخش را عمدتا به وجود سه ترکیب فعال به نام های سینامالدیید، سینامیل استات و سینامون الکلی و طیف گسترده ای از مواد فرار موجود در آن نسبت می دهند. آنها دریافته اند، سینامالدیید موجود در دارچین اثرات بسیار مفیدی در جلوگیری از ایجاد لخته های خونی غیرطبیعی دارد و به این ترتیب در درازمدت خطر سکته های قلبی و مغزی را می کاهد.


    ● زعفران، طلای سرخ
    زعفران که به علت ارزش بالایش به آن طلای سرخ می گویند در اصل از کلمه زرپران گرفته شده و از دیرباز به علت خواص درمانی ای که به آن نسبت می دهند، مورد توجه بوده است، اگرچه زیاده روی در مصرف آن نیز اثرات سمی و خطرناکی به دنبال دارد. با این همه، در مطالعات متعددی دیده شده است که مصرف آن به کاهش روند سرطان مثانه کمک می کند اما میزان مصرف افراد از این ادویه آن قدر کم است که آن را تنها می توان یک رنگ دهنده طبیعی غذا دانست که البته استفاده از آن در مقایسه با رنگ دهنده های شیمیایی یک عادت مناسب است.


    ● شکر
    شکر با نام شیمیایی ساکاروز، معمولا در غذا نقش شیرین کنندگی، قوام دهی و افزایش کالری را بر عهده دارد.
    هر گرم آن معادل ۴ کیلوکالری انرژی دارد و نمایه گلیسمی اش بالاست یعنی سریع قند خون را بالا می برد. از آنجا که، مصرف قندهای ساده مانند قند و شکر بیشتر از ۱۰درصد کل کالری روزانه توصیه نمی شود، بهتر است کمتر از شکر استفاده کنید و شله زردتان را کم شیرین بپزید.


    ● هل، اکسپکتورانت طبیعی
    هل گیاهی است که در مناطق حاره و گرم می روید. وطن آن هندوستان است؛ از قدیم در طب سنتی این ادویه مورد توجه بوده و دیده شده است که نوشیدن دم کرده داغ آن به تسکین کولیت (التهاب روده)، سوءهاضمه، نفخ، حالت تهوع و بی حالی کمک کرده و مانع ترشح زیاد اسید معده می شود. دانه های هل خاصیتی شبیه اکسپکتورانت دارد و سینوس ها و برونش ها، بینی و سینه را از خلط و ترشحات اضافی پاک می کنند اما در میان ایرانیان تنها یک خوش بو کننده و عطر دهنده طبیعی غذا به حساب می آید و توصیه می شود در پایان پخت به غذا اضافه شود تا عطر آن بر اثر حرارت زیاد در اصطلاح نپرد.


    ● اگر کودک لاغری دارید
    بدانید که به علت مقدار قند بالای شله زرد، این غذا سیری زودرس ایجاد می کند و از این رو، بهتر است پس از صرف وعده غذایی اصلی توسط کودکان مصرف شود تا اشتهای آنها را برای صرف غذاهای اصلی از بین نبرد؛ به خصوص اگر فرزند شما با چند لقمه کوچک سیر می شود و دست از غذا خوردن می کشد.


    ● اگر اضافه وزن دارید
    باید مقدار کمتری شله زرد میل کنید. مقدار شکر را نیز کم کرده و به مقدار دارچین، بادام و پسته آن بیفزایید.
    این را در نظر بگیرید که چند قاشق از آن نیز میان وعده ای بسیار پرکالری است. بنابراین فقط به چند قاشق از آن بسنده کنید. در صورت زیاده روی در خوردن آن باید از مقدار مواد غذایی در وعده های بعدی خود کم کنید تا کل انرژی دریافتی روزانه تان از حد توصیه شده بالاتر نرود. حتی المقدور شله زرد را در ساعات پایانی روز میل نکنید.


    ● اگر دیابت دارید
    بهتر است ضمن اینکه مقدار مغز پسته و بادام را می افزایید شکر را بسیار کم به شله زردتان اضافه کنید.اگر چه مکانیسم اینورت کردن شکر در صنعت متفاوت است ولی در منزل اگر شکر را جداگانه در قدری آب روی شعله حرارت دهید تا حدی اینورت می شود یعنی تعدادی از مولکول های شکر بر اثر حرارت به واحدهای سازنده اش تبدیل می شود و به این ترتیب، شیرینی محلول شکر افزایش می یابد و شما می توانید مقدار شکر را کمتر بریزید. با وجود تمام این توصیه ها مصرف زیاد شله زرد را به هیچ عنوان توصیه نمی کنیم و باید سعی کنید فقط برای تغییر ذایقه به صرف چند قاشق از آن اکتفا کنید.


    ● ماندگی و کهنگی
    همان طور که می دانید، شله زرد پس از سرد شدن به سرعت می بندد. این غذا را می توانید در ظرف مناسب ریخته و به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید. حتما متوجه شده اید که وقتی شله زرد به مدت چند روز در یخچال نگهداری می شود، سریعا آب می اندازد. آب انداختن این غذا به علت محتوای بالای قند و نوع نشاسته آن است

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    برای دیدن عکسهای تزیین شله زرد به صورت بزرگتر روی عکس مورد نظر کلیک کنید

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]


    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]،[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

     

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0