میدونید جنگ ها از کجا شروع شدند؟
تفنگهای پر را برای مغزهای پر ساخته اند و مغزهای خالی را برای خالی کردن این تفنگها. از کسی که کتابخانه دارد و زیاد می خواند نباید ترسید ، هراسناک کسی ست که تنها یک کتاب دارد و آنرا مقدس می پندارد.
(منظور از کتاب،کتاب نیست همون عقیده است.)
اگر دوتا از شما دوستان رهبران دو جهبه قدرتمند جهان میبودید قطعا دنیا تا الان نابود میشد!
دوستان عزیز چرا به همدیگه توهین میکنید؟
چرا فکر میکنید که شما همه چیز رو میدونید و بقیه چیزی رو نمیدونن؟
چرا فکر میکنید که به واسطه خوندن کتاب های زیاد علامه بزرگی هستید که همه چیز را از پیش میدانید؟
چرا پیش داوری میکنید نسبت به همدیگر؟
چرا یکدیگر رو به بی دینی و سایر موارد بد متهم میکنید؟
انسان هایی که نمیتونن راجع به یک مسئله با هم راحت بحث کنن و بی ربط ترین چیزها رو به وسط بحث میارن چه طور میتونن ادعا کنن که حرفی که من میزنم حق است؟
حقیقت کجاست دروغ کجاست؟
من خودم روی قضیه نیل آرمسترانگ تحقیق کردم
ابتدا باید بگم که تحت تأثیر قرار گرفتم اما این خبر بر خلاف خبر اسلام آوردن پروفوسور فرانسوی موریس بوکای (که عقلانی تر هم هست) فاقد منبع و مرجعی قوی است.
به طور مثال در جایی از مصاحبه خبرنگار روزنامه استار گفته شده:
چه طور شما صدایی رو شنیدید در حالی که لباس مخصوص بر تن داشتید؟
نیل جواب میدهد: من لباس هام رو در آوردم و با لباس راحت خواستم روی کره ماه قدم بزنم!
در حالی که ما میدونیم که در آن زمان شناخت بشر از فضا بسیار محدود و فیزیک به اندازه الان پیشرفت نکرده بود پس چطور ممکنه که یک نفر با جرأت تمام لباس های مخصوص ضد فشار رو از تنش در بیاورد؟
به نظر من این قضیه درست نیست چون اگر درست بود حداقل مثل موریس بوکای سایتی مانند ویکی پدیا انگیلیسی این جریان رو مینوشت.در حالی که در مورد نیل آرمسترانگ فقط سایتهای ایرانی و اسلامی عربی مطلب نوشتن.
از طرفی در تمام این سایتها عنوان شده که نیل از کار بی کار شده در حالی که در این عکس که در سال 2004 گرفته شده وی را در کاخ سفید ملاحظه میکنیم.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87:Neil_Armstron g_2004.jpg
و در ضمن وی در سال 2009، دقت کنید سال 2009 مدال طلای کنگره رو دریافت میکنه که محال ممکنه به یک مسلمان داده بشه.(فکر نکنم که لازم باشه در مورد کنگره و این مدال توضیحاتی رو بدم.)
اما نظر شخصیه هر کسی برای خودش محترم است.بحث اصلا سر این نیست که اسلام بد و یا خوب!بحث بر سر این هست که آیا این فرد اسلام آورده است یا نه؟به نظر من اسلام آوردن نیل آرمسترانگ یک شایعه است و حقیقت ندارد.در این که اسلام هم دین بزرگی است و بسیار قابل احترام شکی نیست،ولی آیا ما باید طوری رفتار کنیم که نشون بدیم اسلام نیاز به ایمان آوردن افراد مشهور و معروف دارد؟
در مورد موریس بوکای هم خودتون تحقیق کنید به نظر من که ایشون اسلام آوردن و شکی هم در این قضیه نیست و این رو میشه از داستان مسلمان شدن ایشون و کتابهایی که نوشته اند دریافت کرد.
موفق باشید و منطقی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)