نوشته اصلی توسط
aref_nk
دوستان فیلم ساز و انیماتور از این به بعد هر سوالی یا ترفندی یا ... در مورده فیلم سازی و جلوه های ویزه داشتین می تونین تو همین تاپیک مطرح کنید و جوابتونو در سریعترین زمان ممکن دریافت کنید ...
موضوعاتی که مطرح خواهد شد :
جلوه ها در after effect
جلوه ها در نرم افزارهای جدید و کم حجم
تلفیق انیمیشین و فیلم
تکنیک فیلم سازی با پرده ها
تلفیق نورپردازی انیمیشین با محیط واقعی
ساخت جلوه ها به روش دستی و غیر آماده در مایا (particle effect)
انواع دوربین ها و قیمت آنها و ویزگی های آنان
روش های فیلمبرداری از هزار نوع صحنه ..
و ...
دوستان جز گریم همه چیز بلدم
سلام دوست عزیز
من تازه وارد دنیای فیلمسازی شده ام.و برای شروع یک سال به کلاس های سینمای جوان رفته ام که در اون جا بیشتر به مبحث کارگردانی توجه می شد ولی خودم خیلی به بحث فیلمبرداری و تدوین به خصوص اگر جلوه های ویژه توش باشه، علاقه دارم.
در این راستا کم کم دارم کارمو شروع می کنم و دارم آموزش های افتر افکت و پریمیر و تری دی مکس رو پیدا می کنم تا یک حرکتی برای بعد کرده باشم چون الان من دانشجوی مهندسی صنایع هستم (کمی بی ربط به علاقه) چندان وقت نمی کنم تا این آموزش ها رو ببینم (به خصوص که انگلیسی هستند).
برای این که تا تابستان یا هر وقت دیگر که تام اضافه برای این کار آوردم می خواهم که روی فیلمبرداری و اطلاعاتم در این مورد کار کنم. و حالا هم چند ماهی است که سوالاتی برایم پیش آمده و می خواهم از شما بپرسم که اگه شما همراهی کنید می توانیم با هم یک تبادل اطلاعات خوبی کلا در مورد فیلم سازی داشته باشیم.
اگر آماده ای تا شروع کنیم؟!...
.................................................. .................................................. ..............
برام ایمیل بزن:roosta.2010@yahoo.com