-
معرفي و آشنايي اعضا با يكديگر
با سلام
جهت ایجاد یک تاپیک جامع پیرامون شناخت کلیه اعضای فعال دانلودها این تاپیک رو ایجاد کردیم.
تاپیکی که هر عضو دانلودها میتونه خودش رو معرفی کنه.
توی این تاپیک قصد داریم با قانون مندی جلو بریم.
به طوریکه نظم تاپیک بهم نخوره و از اول تا انتهای کار این طور پیش بریم.
قوانین تاپیک:
هر عضو دانلودها در صورت تمایل یک بیوگرافی کامل و جامع و در عین حال موجز و کوتاه از خودش مطرح میکنه.
به طوریکه هر کس با خوندن این بیوگرافی با شرح حال کاربر پی ببره. از نام و سن و تحصیلات و مشخصات شخصی گرفته تا آشنایی با دانلودها و شرح حال کاری در این بیوگرفی مطرح میشه.
نکته دیگر این که در این تاپیک کلیه پست هایی که زده میشه فقط مربوط به معرفی هر کاربر هست. طبعأ هر عضو یک پست در این تاپیک خواهد داشت.
جهت حمایت از کاربر هم تنها از دکمه "سپاس" استفاده کنید.
اگر نظری یا سوالی پیرامون هر فرد داشتید میتونید از پیام خصوصی برای اون شخص مطرح کنید.
دوستان از زدن پست های خوش آمدید خوداری کنید در نتیجه از ارسال اسپم یا پست اضافی در این تاپیک خودداری کنید که حذف خواهند شد
هدف از ایجاد این تاپیک هم ایجاد یک آرشیو غنی از کاربران عضو دانلودها و آشنایی با کاربران است.
-
59 کاربر از پست مفید Diego سپاس کرده اند .
*****.::fat boy::.*****, *PARI*, 2dust, @R3Z, ali tavasol, Ali-89, ALI.H.K, amir292, B E H Z A D, BABAKKHAKI, bebetoo, behnam24, donya., download69, eshten_bakh, Far5had, FARZINRZ, For All Time, forrest, h05531n, Hamid, Hossein Nafisi, hosseinJuve, jack ass, Lord AssAssin, m@hshid, Mahdi76, mahmood1372, matias, mina63, Mohammad@, mparam, Mr.Amirreza, Mr.Offline, N3 SHoW, noyasystem, parmes 10, PaRNyA, pkarimian, Reza, romeisa, royamoghadasi, sa.no, samanearta, shahdesam, shirin_sh, siterayan, Sizima, SMDM, solise, srahimi31, میرمهنام, v!ct0r, viera, waήtεd, zahra60, `Alireza, آذر دانلود, صادقان
-
اول خودم شروع میکنم
من شایان هستم
19 ساله
دانشجوی رشته مهندسی مکانیک هستم و عاشق یووه(مخصوصا بوفون)
-
35 کاربر از پست مفید Diego سپاس کرده اند .
*PARI*, 2dust, Ali-89, ALI.H.K, amir292, BABAKKHAKI, bebetoo, behnam24, Black Swan, eshten_bakh, Far5had, FARZINRZ, For All Time, h05531n, Hamid, hjavaneh, hosseinJuve, Mahdi76, mahmood1372, Matin A.J, mina63, Mr.Amirreza, parmes 10, PaRNyA, romeisa, shahdesam, siterayan, solise, TAT, tinaati, میرمهنام, waήtεd, `Alireza, صنا
-
سلام
منم مهدی هستم 24 ساله
ویرایش توسط Diego : 30-07-2010 در ساعت 07:33 PM
هر گاه تصمیم شایسته ای گرفتید ، آنرا رها مکنید
-
28 کاربر از پست مفید مهدی 108 سپاس کرده اند .
*PARI*, 2dust, Ali-89, ALI.H.K, amir292, BABAKKHAKI, bebetoo, behnam24, Black Swan, Diego, eshten_bakh, Far5had, For All Time, h05531n, Hamid, ila v1.5, Mahdi76, mahmood1372, Mr.Amirreza, MuhammedSa, parmes 10, samanearta, solise, TAT, میرمهنام, waήtεd, `Alireza
-
حسین
21 ساله
همدان
دانشجوی معماری
عاشق علوم انسانی و الهی هستم
-
26 کاربر از پست مفید hjavaneh سپاس کرده اند .
*PARI*, 2dust, Ali-89, ALI.H.K, amir292, BABAKKHAKI, bebetoo, Diego, eshten_bakh, Far5had, For All Time, h05531n, Hamid, ila v1.5, Mahdi76, mahmood1372, mina63, Mr.Amirreza, parmes 10, samanearta, solise, میرمهنام, waήtεd, `Alireza, صنا
-
سلام به بچه های گل دانلودها
حسین هستم
20 ساله
دانشجوی مهندسی پتروشیمی و مثل شایان جان عاشق یووه هستم.
-
28 کاربر از پست مفید hosseinJuve سپاس کرده اند .
*PARI*, 2dust, Ali-89, ALI.H.K, amir292, BABAKKHAKI, bebetoo, behnam24, Black Swan, Diego, eshten_bakh, Far5had, FARZINRZ, For All Time, h05531n, Hamid, ila v1.5, Mahdi76, mahmood1372, mina63, Mr.Amirreza, parmes 10, samanearta, solise, میرمهنام, waήtεd, `Alireza
-
ماشا...
همه حسین
منم حسینم
23 سالمه
سربازم
حکمت وزیدن باد رقصاندن شاخه ها نیست ، امتحان ریشه هاست
اماعلی (ع)
-
28 کاربر از پست مفید A Live سپاس کرده اند .
*PARI*, 2dust, Ali-89, ALI.H.K, amir292, BABAKKHAKI, bebetoo, behnam24, Diego, eshten_bakh, Far5had, For All Time, h05531n, Hamid, hosseinJuve, Mahdi76, mahmood1372, mina63, Mr.Amirreza, parmes 10, saeedrahayi, samanearta, solise, میرمهنام, waήtεd, `Alireza, آیدا192
-
سلام
مهدی هستم
20ساله.دانشجوی رشته برق الکترونیک
مخلص همتونم هستیم
-
26 کاربر از پست مفید mahdi.t سپاس کرده اند .
*PARI*, 2dust, Ali-89, ALI.H.K, amir292, BABAKKHAKI, bebetoo, behnam24, Diego, eshten_bakh, Far5had, For All Time, h05531n, Hamid, hjavaneh, Mahdi76, mahmood1372, mina63, Mr.Amirreza, parmes 10, solise, میرمهنام, waήtεd, `Alireza, صنا
-
اسلام عیلکم حمید رضا هستم دانشجوی سال 2 رشته ی ریاضی
غم خودش ما را پیدا میکند باید دنبال شادی ها گشت...:cool:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مردان بزرگ اراده میکنند
و مردان کوچک آرزو !
جهان بزرگ است و آدمیزاد کوچک . اما آدمیزاد میتواند آنقدر بزرگ شود که جهانی در برابرش کوچک شود.
غصه میخوردم کفش ندارم ، یکی را دیدم پا ندارد.
درد من تنهایی نیست
بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت
بی عرضگی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوندی میدانند.
<<گاندی>>
-
27 کاربر از پست مفید hamid_iranman سپاس کرده اند .
*PARI*, 2dust, Ali-89, ALI.H.K, amir292, BABAKKHAKI, bebetoo, behnam24, Diego, eshten_bakh, Far5had, For All Time, h05531n, Hamid, Mahdi76, mahmood1372, mina63, mparam, Mr.Amirreza, saeedrahayi, samanearta, solise, میرمهنام, waήtεd, `Alireza, عقرب
-
-
27 کاربر از پست مفید 2dust سپاس کرده اند .
*PARI*, Ali-89, ALI.H.K, amir292, BABAKKHAKI, bebetoo, behnam24, Diego, eshten_bakh, Far5had, For All Time, h05531n, Hamid, Mahdi76, mahmood1372, mina63, Mr.Amirreza, Mr.Mahmood, PaRNyA, samuraiy, solise, مهدی 108, میرمهنام, waήtεd, `Alireza, سانای
-
سلام به دوستان
محسن هستم 21 آمل
با فوتبال قهرم چون ایران نتونتس بره جام جهانی دیگه الان دو سال از عشقم جدا شدم یعنی فوتبال.
البته از قبل یه منچستری بودم و هستم
-
24 کاربر از پست مفید mohsen_as31 سپاس کرده اند .
*****.::fat boy::.*****, *PARI*, ALI.H.K, amir292, BABAKKHAKI, bebetoo, behnam24, Diego, eshten_bakh, Far5had, For All Time, h05531n, Hamid, Mahdi76, mahmood1372, Mr.Amirreza, MuhammedSa, rangweb, solise, میرمهنام, waήtεd, wishdl, `Alireza
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)